Voor Kinderen
Wil je meedoen?
Het team van Bert Buis KinderTV komt maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend op de kinderafdeling bij je langs om te vragen of je mee wilt doen met de wekelijkse live-show of met het maken van een filmpje. Lijkt je dat leuk? Vraag dan ook even eerst aan je ouders of verzorgers of ze dat ook een goed idee vinden en of ze toestemming geven voor het uitzenden van de opname. Als dat zo is, kan je meedoen!

Maar voordat je echt mee doet met het maken van een filmpje kan je al bedenken wat je het liefste zou willen doen. Wie wil je interviewen? Waar wil je een ‘item’ van maken over je hobby of favoriete filmster? Wil je presenteren of liever de microfoon vasthouden? Of misschien wil je zelf wel achter de camera staan? We weten een ding zeker: het wordt een superleuke dag!

We kunnen er ook voor zorgen dat je later de uitzending, of het filmpje waar je aan hebt mee gewerkt thuis nog kan bekijken.Om je goed voor te bereiden en ook jouw ouders een beeld te geven van wat meedoen met Bert Buis Kindertv betekent, bekijk je hier alvast een aantal filmpjes.

 

Kinderen achter de knoppen 2019.jpg

Uitleg over onze regiekamer tijdens de mumc doe en beleefdag.

Bert_Buis_met_Jan_Kooijman_02.jpg

Diepteinterview van Bente met Jan Kooijman.

Nina.jpg

Nina in actie als cameravrouw.