Vrijwilligers

Niet zonder vrijwilligers....


Bij de kindertelevisie werken gemiddeld 15 tot 20 vrijwilligers. Zij begeleiden de kinderen bij het maken van de programma's en ze zijn verantwoordelijk voor zowel het inhoudelijke als het technische aspect van televisie maken.

Door hun enthousiaste inzet is kindertelevisie in het Maastricht UMC+ mogelijk.

Maandag, dinsdag en donderdag werken de vrijwilligers samen met de kinderen aan items die in de live-uitzending op woensdag van 15:00 - 16:00 uur worden uitgezonden. Deze uitzendingen worden de volgende donderdag, maandag en dinsdag om 13:00 uur herhaald én er zijn extra herhalingen op de vrijdag om 11:00 uur en maandag om 15:30 uur.Denk niet steeds in hokjes, maar probeer iets nieuws en verleg je kunde. Je werkt natuurlijk samen met andere stagiaires, vrijwilligers en je doelgroep, de kinderen die in het Maastricht UMC+ liggen. Gebruik deze samenwerking om elkaar te inspireren en laat je verrassen.
Dus ben je creatief, houd je van aanpakken en ben je een teamplayer, dan heeft Bert Buis KinderTV zeker een leuke stageplek voor je.

Zijn dit competenties/eigenschappen, waarin jij jezelf herkent of wil je hierin groeien? Dan zou Bert Buis KinderTV misschien wel de juiste stageplek voor je kunnen zijn en jij de juiste stagiaire. Vraag eventueel aan je docent voor meer informatie over de stageplek of neem contact met ons op.


Ervaring van Lisette, stagiaire CMA

"Mijn naam is Lisette. Ik ben een derdejaars studente Social Work en ik specialiseer mij als Cultureel Maatschappelijk Agoog.

Het leukste van een stage bij Bert Buis KinderTV is de diversiteit in de taken die je hebt. Het ene moment ben je bezig met het maken van een filmpje samen met een kind en op het andere moment ben je regisseur tijdens een live uitzending van Bert Buis kinderTV of stuur je een hele groep vrijwilligers en medestagiaires aan.

Het is een grote uitdaging om alle taken uit te voeren en vooral moet je als stagiaire zelf initiatief nemen."

Ben je een duizendpoot en nieuwsgierig, dan is Bert buis KinderTV je ideale leerplek!"

BertCam.jpg

Ooit was Bert ook stagiaire geweest.