Kijken


Hier een greep uit onze filmpjes. Van informatieve tot vermakelijke virdeoproducties. Samen met de patiëntjes van het Maastricht UMC+ maken we elke week filmpjes, waarin zij de hoofdrol spelen.

Een dag met Noortje
Een informatief filmpje waarin Noortje t.b.v. haar eerste schooldag op de middelbare school, haar schoolgenoten en docenten op een persoonlijke manier kennis laten maken met haar unieke situatie.
25 jaar compilatie Jubileum
Fragmenten uit 25 jaar Bert Buis Kindertv passeren de revue.
Bert Buis presentator Sjors bij het TV-programma
Toen....Heeft Sjors als kind meerdere malen in het azM gelegen. Hij vertelt wat Bert Buis KinderTV tijdens zijn verblijf in het ziekenhuis heeft betekend....Nu, als vrijwilliger kan Sjors hetzelfde betekenen voor al die kinderen die in het azM liggen.
De vervloekte schat
Dit is een Halloween verhaal geschreven en verteld door Luc. Ashley heeft de hoofdrol in dit verhaaltje op zich genomen.
Rabobank Maastricht e.o. Coöperatiefonds steunt Bert Buis KTV
Dit is een promotiefilmpje van het Rabobank Maastricht e.o. Coöperatiefonds. Hierin komen enkele organisaties/instellingen voor, die door de Coöperatiefonds werden gesponsord.
Professor Wortel en de schoen van Zwarte Piet
Zwarte Piet heeft problemen met klimmen en Tim heeft samen met professor Wortel hier iets op verzonnen.
Zweit veur Leid 2016 - Bert Buis Kindertv
Bert Buis was bij 'Zweit veur Leid 2016'. Lions Club Maastricht heeft ons als goed doel uitgekozen en de sponsorloop voor Bert Buis Kindertv op touw gezet.
Compilatie 2016
Een greep uit de highlights van 2016.